BO PÅ LANTGÅRD

Vill du uppleva en naturnära semester med familje​n eller reser du i tjänsten? Oavsett  så har vi boendet för dig. Att bo på en lantgård innebär att du kommer nära både djur och natur. Vare sig du väljer att kliva upp med tuppen eller lata dig i lantluften, så hoppas vi att du kommer att känna dig ordentligt utvilad.

 

Telefon: 0911-610 84

E-post: info@stormyrberget.se

"...och vilka sköna sängar"

       Staffan Lingström, Linköping 

GÅRDSHOTELLET

Vårt hotell hittar du i huset Gammelgården, en härlig timmerbyggnad från 1890, renoverad och utbyggd 2014. Här har alla lägenheter och rum eget badrum med dusch, Wi-Fi och Apple-TV. Här finns också ett stort gemensamt kök/allrum med diskmaskin och braskamin. Sängen är bäddad när du kommer och städningen sköter vi då du åker. Allt du behöver göra är att bo. Bra va?

 

 

 

Please reload

Bra att veta

Priset inkluderar sänglinne, handdukar och slutstädning. Alla lägenheter/rum har eget- och/eller tillgång till gemensamt kök.Tyvärr har vi tills vidare inte möjlighet att servera frukost eller andra måltider.

Incheckning från kl 15 och utcheckning senast kl 12, om inte annat är överenskommet

Barn under 7 år sover gratis i vuxens säng. Resesäng finns att hyra för 100 SEK, säg till vid bokning.

Hundar och andra husdjur är välkomna i alla rum förutom Ladan. Det gemensamma köket och matsalen hålls också fritt från husdjur.

Alla rum är rökfria

Stanna länge-rabatt

Stanna-länge-rabatt!
3-6 dygn:  -10 %
7 dygn eller mer: - 20%
Avdraget görs på totalsumman
Please reload

"

VÅRA RUM

I GAMMELGÅRDEN, hittar du fyra rum av olika karaktär. Gemensamt i huset finns ett stort lantkök och sällskapsrum. Är ni ett stort sällskap eller flera familjer som reser tillsammans finns möjlighet att hyra hela huset. 

"

LOFTET

 

Loftet kallas lägenheten på övervåningen i Gammelgården. Här finns 4 bäddar födelat på två stora rum, kök och WC.

 
Enkelrum, 750 SEK
Dubbelrum, 1150 SEK
Personer därutöver, 250 SEK/person

LADAN Tvåbäddsrum +2 extrabäddar

 

I Ladan finns två separata enkelsängar som kan ställas ihop till en dubbelsäng. Det finns även ett platsbyggt sovskåp med extrabäddar, som är mysigt för barn att sova i. Egen WC. Ladan hålls fritt från hundar och andra husdjur.

Enkelrum,  600 SEK
Dubbelrum, 900 SEK
Extra barn i sovskåp (lämpligt fr ca 5 år), 100 SEK/barn (max 2 barn under 14 år)

ÄNGEN Familjerum

I  Ängen finns två rum. Ett med tvä enkelsängar som går att flytta ihop till en dubbelsäng och ett rum med en platsbyggd våningssäng. WC och eget kök.

Enkelrum, 750 SEK
Dubbelrum, 1050 SEK
Personer därutöver, 150 SEK/person

HÄSSJAN Familjerum

Hässjan har samma bekvämligheter som Ängen. Här finns två rum. Ett med tvä enkelsängar som går att flytta ihop till en dubbelsäng och ett rum med en platsbyggd våningssäng. WC och eget kök. Bara färgskalan skiljer.

Enkelrum, 750 SEK
Dubbelrum, 1050 SEK
Personer därutöver, 150 SEK/person
Please reload

BAGARSTUGAN

I BAGARSTUGAN bor du med självhushåll, det vill säga du tar med dig egna lakan och städar själv innan avfärd.  Bagarstugan är en av gårdens äldsta byggnader. Här kan du bo från maj till oktober. Med plats för upp till sex personer, passar Bagarstugan den stora familjen. Frukost, hyra av lakan och slutstäd finns som tillval. 

Sexbäddsrum BAGARSTUGAN

I Bagarstugan finns ett sovrum med två bäddar, ett sovloft med ytterligare två bäddar och i det kombinerade allrummet finns en bäddsoffa som rymmer två personer till. 

950 SEK/dygn
6000 SEK/vecka
Please reload

Stormyrbergets Lantgård

Stormyrberget 100 

941 91 Piteå

 

Tel:

+46(0)911-610 84

 +46(0)70-3153176

 

E-mail

 info@stormyrberget.se

 

 

 

 

 

       

 

       

Om oss

Bo på Lantgård 

Konferens 

Aktiviteter

Kalender

 

 


 

.© 2018 Stormyrbergets Lantgård