BONDGÅRDSFREDAG

Äntligen är det juli och dags för Bondgårdsfredag igen! Fredag 3 juli är det premiär och sedan håller vi öppet varje fredag i juli, kl 10-16. En av nyheterna för i år är att (de något skeptiska) hönorna har fått nya grannar i form av ett par kalvar. Grisar, hästar och nyfödda lamm finns också, precis som vanligt. I serveringen finns gårdens lunch, hembakt fika och svensktillverkad glass från SIA. Eller ta med en filt och picknick-korg och slå er ner i gröngräset. Välkomna till en trevilg dag på landet!


Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square

Stormyrbergets Lantgård

Stormyrberget 100 

941 91 Piteå

 

Tel:

+46(0)911-610 84

 +46(0)70-3153176

 

E-mail

 info@stormyrberget.se

 

 

 

 

 

       

 

       

Om oss

Bo på Lantgård 

Konferens 

Aktiviteter

Kalender

 

 


 

.© 2018 Stormyrbergets Lantgård