Skrivarläger 13-14 maj 2017

Nu är det snart dags för ännu ett av Skrivarhusets populära skrivarläger här på Stormyrbeget. Oavsett var du befinner dig i ditt skrivande, om du vill lära dig skrivprocessen, vill hitta din berättelse, har en idé du vill utveckla, eller redan jobbar på en historia, så har du här ett ypperligt tillfälle att fördjupa dig i ditt skrivande. Alltmedan du bor bekvämt på Gårdshotellet, äter gott och träffar likasinnande. Så det är bara att damma av författardrömmen, vässa tangentbordet och anmäl dig nu till vårens roligaste skrivarhelg! Hoppas att vi ses! :) Mer info och anmälan: www.skrivarhuset.se.


Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square

Stormyrbergets Lantgård

Stormyrberget 100 

941 91 Piteå

 

Tel:

+46(0)911-610 84

 +46(0)70-3153176

 

E-mail

 info@stormyrberget.se

 

 

 

 

 

       

 

       

Om oss

Bo på Lantgård 

Konferens 

Aktiviteter

Kalender

 

 


 

.© 2018 Stormyrbergets Lantgård