Löpar- och relaxhelg 2-3 september 2017

I september kommer Johanna Nilsson från "Vinden mot kinden" och håller i en löpar- och relaxhelg här på Stormyrberget. Missa inte det! Oavsett om du inte sprungit innan eller springer regelbundet idag så är detta helgen för dig. Lär dig hur du blir en bättre löpare och bli starkare och gladare. Att utvecklas och hitta mer motivation.

Mellan träningspassen kopplar du av i en naturskön omgivning och äter ekologisk och närproducerad mat som ger dig bra energi. Vinden mot Kinden föreläser om kostens betydelse när man tränar.

Dagarna inleds med morgonjogg /powerwalks och efter det står frukostbuffén uppdukad. Under dagen har vi sedan fler träningar. Gott om tid kommer att finnas för vila och varande. Vi kommer bedriva cirkelträning för löpare utomhus. Vill man finns möjlighet att avsluta dagen i den vedeldade bastun

Ledare och ansvarig

Johanna Nilsson som ordnar löparhelgen har sprungit i många år och hittat glädjen i löpningen. Hon coachar dig framåt med passion och motivation. Du lär dig att se dig själv som en vinnare utifrån dina förutsättningar och komma som du är. Johanna är utbildad idrottslärare, löpcoach och personlig tränare samt kostrådgivare och tillhör en av Sveriges bästa långdistanslöpare. I våras vann Johanna Luleå stadsmara, men hennes största merit är en 4e plats på Lidingöloppet 30 k och en klasseger på världens största maraton i New York.

Anna är liksom Johanna en passionerad löpare . Hon brinner för löpning men är också ledare på Korpen. Anna har många fina meriter med löpningen och bland annat DM guld på 5000 m och 10 000 . Anna arbetar till vardags som lärare och kommer guida dig framåt med en stor portion omtänksamhet och kunskap. Hon kommer även hålla i vår cirkelträning-

För mer information eller bokning, besök vindenmotkinden.com eller kontakta Johanna: info@vindenmotkinden.com eller 0730-744781

Hoppas att vi ses!


Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square

Stormyrbergets Lantgård

Stormyrberget 100 

941 91 Piteå

 

Tel:

+46(0)911-610 84

 +46(0)70-3153176

 

E-mail

 info@stormyrberget.se

 

 

 

 

 

       

 

       

Om oss

Bo på Lantgård 

Konferens 

Aktiviteter

Kalender

 

 


 

.© 2018 Stormyrbergets Lantgård