Gårdsbutikens dag 1 oktober 2017


Söndag 1 oktober hålelr vi öppet under "Gårdbutikens dag". * Besök våra lamm, kalvar och utegrisar, som alla har hunnit bli ganska stora nu. Och hönorna i sin hage, förstås. * Ät en god Gårdslunch (vår populära köttfärslimpa, en värmande soppa eller plättar med sylt och grädde?), våfflor eller hembakt fika i vår servering. * Köp med dig ett smakprov av gården hem - Vi har försäljning av ekologiska ägg, grönsaker, nötkött, honung mm direkt från gården och tar upp beställningar på lamm- och grislådor. * För de yngre besökarna finns det möjlighet att prova rida under barnridningen kl 13-14, eller kanske att provsitta i traktorn eller leka på lekområdet är lika roligt? * Tipspromenad Varmt välkommen till en trevlig dag på landet! Gårdsbutikens dag arrangeras av LRF och Hushållningssällskapet i Norr- och Västerbotten. För fler gårdsbutiker som håller öppet, sehttps://www.lrf.se/mitt-lrf/nyheter/norrbotten/2017/08/gardsbutikens-dag-nyhet-i-norrbotten/

#mat #aktiviteter

Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square

Stormyrbergets Lantgård

Stormyrberget 100 

941 91 Piteå

 

Tel:

+46(0)911-610 84

 +46(0)70-3153176

 

E-mail

 info@stormyrberget.se

 

 

 

 

 

       

 

       

Om oss

Bo på Lantgård 

Konferens 

Aktiviteter

Kalender

 

 


 

.© 2018 Stormyrbergets Lantgård