Musik & Mat i Lidret 7 juli: The Chickpeas band!


I sommar är det premiär för "Musik och Mat i Lidret" - en härlig kväll i vår fantastiska lada med härproducerad mat och riktigt bra musik!

Först ut på scen är inga mindre än the Chickpeas band. Bandet som vunnit Norrbottens delfinal i Sveriges radios "Svensktoppen nästa" två år i rad, släppt två EP:s och gjort bejublade konserter på både intima landsbygdsscener, på festivaler i både Sverige och utomlands och fullsatta bistrovagnar . Och nu kommer de till oss på Stormyrberget!

Om Chickpeas: "Scandicana om kärlek, uppbrott och ett liv på drift. Piteåbandet The Chickpeas Band är ett nytt inslag i en transatlantisk tradition där persongalleriet alltid utgjorts av historieberättare, romantiker och melankoliska nomader.Som glesbygdsbarn har avstånden alltid haft betydelse. Bandet har sedan starten 2010 tillbringat sina somrar på turnéer längs väg och räls. Rastlösa själar har börjat slå rot - familjer har utökats och flyttlass gått. Nya vyer har inspirerat till nya låtar och efter ett nära samarbete med Jonas Eriksson på Sundet Recordings är första fullängdsalbumet snart här.“Keep On” - den första singeln från det kommande albumet - släpps i juni 2018!"

I biljettpriset ingår:

- Konsert med the Chickpeas band

- Mingeltallrik med gårdens ekologiska färsspett, fräsch potatissallad, yoghurtsås och grönsallad. Vegetariskt alternativ till färsspett finns. Vid matallergier, meddela vid bokning.

- Kaffe och efterrättskaka i pausen

Dryck tillkommer och kan köpas i baren.

NÄR?

Lördag 7 juli, kl 19

VAR Stormyrbergets Lantgård, Piteå. Vi finns i byn Pålberget 20 km från Piteå efter väg 374 mot Älvsbyn. Gatuadress Stormyrberget 100

BILJETTER

Biljettpris 300 SEK.

Bokas hos Stormyrbergets Lantgård, 0911-61084 (9-16), info@stormyrberget.se, www.facebook.com/stormyrberget eller på plats i caféet eller gårdsbutiken.

PAKETPRIS

Biljett inkl transfer Piteå taxistation - Stormyrberget : Enkel väg 450 SEK, Tur och retur 600 SEK. Bokas senast 4/7.

Biljett inkl övernattning på gårdens Gårdshotell och frukost: fr 830 SEK per/person (del i dubbelrum)

MER OM CHICKPEAS

http://chickpeas.se

https://open.spotify.com/artist/09qna6TQUQBhfZgqmg9Psz?si=CaVdVbEWT9Ca3VIT4-A38Q

https://www.facebook.com/thechickpeasband/

Nästa "Musik & Mat i Lidret" 13/7: Le Chat Mort


Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Facebook Basic Square

Stormyrbergets Lantgård

Stormyrberget 100 

941 91 Piteå

 

Tel:

+46(0)911-610 84

 +46(0)70-3153176

 

E-mail

 info@stormyrberget.se

 

 

 

 

 

       

 

       

Om oss

Bo på Lantgård 

Konferens 

Aktiviteter

Kalender

 

 


 

.© 2018 Stormyrbergets Lantgård